Morava enterijeri doo je preduzeće koje se bavi proizvodnjom nameštaja, opremanjem enterijera, izradom projekata i prodajom ugradne tehnike. Nudimo širok asortiman unikatnih i standardnih proizvoda, vodeći računa o zadovoljstvu krajnjih potrošača. Osnovano je 1992 godine. Proizvodni pogon, Projektni biro i Salon se nalaze u selu Ćukovac, na sporednom putu Vranje-Vranjska Banja, 2km od Železničke stanice u Vranju. Preduzeće u svom vlasništvu poseduje proizvodnu halu koja je opremljena savremenom opremom za obradu masivno i pločastog materijala. Dugogodišnje iskustvo i poverenje naših kupaca su harant kvaliteta naših proizvoda.

Zahvaljujući kvalitetu i dugogodišnjem poslovanju dobili smo dosta nagrada od kojih su nama najdraže:

  • Javno priznanje “Sedmi Septembar” za izuzetne rezultate u oblasti privatnog preduzetništva (Skupština Opština Vranje, 2004 godine. )
  • Nagrada za najuspešnijeg malog privrednika u Vranju, dodeljena od strane kompanije British American Tabacco 2008 godine. )
  • Sertifikat “FIRMA OD POVERENJA” za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima – dodeljen od strane Centra za istraživanje mišljenja klijenata Beograd
  • Sertifikat za uspešno upravljanje poslovanjem i prilagođavanje ciklusu rasta poslovanja, brendiranje i tranziciju liderstva, dodeljen od strane Biznis akademije LC Niš.
f2
f4
f3
f1
f2 f4 f3 f1